1. kesäkuuta 2015

Kevätjuhla lystikkäissä sirkustunnelmissa

Kaikissa Vekara-taloissa on toukokuun lopussa vietetty kevätjuhlia, kukin talo tyylillään. Tässäpä hieman tarinaa LystiVekaran kevätjuhlasta, jota vietettiinkin sirkusteemalla! 

Sirkustirehtööri kajautti illan ohjelman alkaneeksi ja samassa maneesin täytti joukko Amerikan intiaaneja kopsutellen ja kapsutellen ympäriinsä vauhdikkain laukka-askelin. Leirinuotiolle päästyään törmäsivät intiaanit Amerikan täteihin, jotka toivat, mitä mielenkiintoisimpia tuliaisia laulun ja liikuntaleikin merkeissä.



Pohjois-Amerikasta matkasimme seuraavan ohjelmanumeron tiimoilta Etelä-Amerikkaan, Amazonin sademetsään, jossa Viidakon varjot viihdyttivät meitä eläinten tanssinumerolla. 

Kiinan matkalla lapset olivat opetelleet Tuiki tuiki tähtönen –laulun kiinaksi. Ja hienostihan se kajahtikin päiväkodin melkein pienimmäisten, Tiikereinä esiintyneiden lasten esittämänä. 

Sirkuksen lähestyessä loppuaan, saimme maneesille hieman pelottavankin, chileläisen musiikin siivittämänä joukon Pääsiäissaarten ”kivipäitä”, sotureita sekä erilaisia luonnon sääilmiöitä ja eläimiä. Yhdessä he viihdyttivät meitä ohjelmanumerolla, joka sisälsi eri tanssityylejä aina breikistä kivitanssiin. 

Illan viimeisestä ohjelmanumerosta vastasivat illan aikana jo kertaalleen kummiryhmiensä kanssa esiintyneet eskarit, jotka saapuivat nyt maneesille suurena joukkona vastaanottamaan todistuksen ja kukan lystikkäästä ja hienosti menneestä eskarivuodesta. Eskarilaiset lauloivat myös yleisölle Ystävyyttä-laulun, jonka teemana oli yksi eskarivuoden tärkeimmistä tavoitteista: ystävyyden rakentaminen. 



Vaikka tirehtööri kajautti sirkusesitysten päättyneen, eivät sirkushuvit siihen loppuneet. Illanvietto jatkui mitä mukavimmin pomppulinnassa pomppien, polkuautoilla huristelle, Vekarapyörää pyöritellen ja trampoliinilla hyppien. Sirkushuveista mielekkäitä olivat myös mielikuvituksellisesti muotoillut ilmapallot sekä tietysti hattara ja muut sirkusherkut. 




Hauskaa siis oli ja hymyssä suin olemme juhlan jälkeen muistelleet ikimuistoista omaa LystiSirkustamme. 

Hymyssä suin muistelemme myös koko kulunutta vuottamme, jonka aikana seikkalimme ympäri maailman ja tutustuimme mitä ihmeellisempiin kulttuureihin. Lystin porukka kiittää ja kumartaa, ja jatkaa vielä kesää kohtikin hymy huulilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti